Antena Căutare

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Derby cu aromă de play-out în primul meci al zilei de duminică din Liga 1. Lanterna FC Voluntari dă piept cu revelația sezonului trecut, Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Derby cu aromă de play-out în primul meci al zilei de duminică din Liga 1. Lanterna FC Voluntari dă piept cu revelația sezonului trecut, Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Poli este live video online de la ora 18:00.

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Înainte de această etapă, FC Voluntari era Lanternă ”evadată” în sens negativ. Cu doar 2 puncte după 7 etape, fosta echipă a lui Oprița și actuala echipă a lui Dinu Todoran ocupa un bine-meritat loc 14. De departe, prin joc, prin lot, prin banca tehnică, Voluntariul merită să fie pe ultimul loc. Până la meciul cu Iași, Voluntari are o linie de clasament horror: zero victorii, 2 remize, 5 eșecuri și golaveraj 4-16.

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Rivala ilfovenilor de duminică, Poli Iași, nu a fost departe de a fi în zona roșie a clasamentului. Nici nu se pot lăuda că sunt departe de nisipurile mișcătoare elevii lui Flavius Stoican. Doar locul 11 cu 8 puncte după 7 runde e foarte puțin pentru o echipă de play-off în sezonul precedent. Treptat, echipa moldavă și-a revenit în ultimele runde, cel puțin acasă, acolo unde a învins Botoșaniul și Concordia.

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Echipa din Copou domină duelurile din Liga 1 cu FC Voluntari: 5 victorii, 2 eșecuri și 3 remize s-au înregistrat între cele două echipe în perioada 2015-2018. La Voluntari, Poli Iași nu a pierdut niciodată: 3 victorii și 2 remize. În sezonul trecut, Poli Iași s-a impus cu 4-0 la Voluntari și cu 2-1 în Copou.

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. Nimic surprinzător, Poli Iași pornește ușor favorită în acest meci, cu o cotă de 2,25. Remiza e văzută cu 3,25, iar succesul gazdelor are cote de la 3,30 la 3,45.

FC Voluntari - Poli Iași LIVE VIDEO. În meciurile jucate de FC Voluntari acasă în acest sezon am avut scorurile 1-1, 1-2 și 1-5. Cu Poli Iași anticipăm de asemenea un meci deschis. Ne sunt necesare 2+ goluri pentru o cotă de siguranță de 1,45!

Anunț-șoc din Spania! Denis Cheryshev, unul dintre cei mai buni jucători de la Cupa Mondială, investigat pentru dopaj. R... Biletul Zilei 13.09.2018! Meciurile sigure de joi caută un nou câștig!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x