Antena Căutare

Fotbalul lui Condescu da gol in bugetul tarii

Cand tara trece prin chinurile crizei financiare, fotbalul lui Condescu de la Targu-Jiu prospera din punct de vedere financiar. Sume uriase din bugetele companiilor de stat, aflate in subordinea Ministerului Economiei, sunt investite intr-o echipa de fotbal aflata pe un loc retrogradabil. Milioane de euro sunt "pompati" de SNLO si termocentralele Turceni si Rovinari in bugetul Clubului Pandurii Targu-Jiu, unde presedinte este sindicalistul Marin Condescu.



Liderul de sindicat din Targu-Jiu, Marin Condescu, este cel mai smecher presedinte de club de fotbal din tara. A reusit sa conduca o echipa de fotbal fara sa investeasca un leu. Pe banii statului, si-a creat un club si, de multe ori, face jocurile in Federatia Romana de Fotbal.

Din vara acestui an, Condescu a renuntat la functia de presedinte executiv al Pandurii Targu-Jiu, ramanand doar presedinte al Consiliului de Administratie al Clubului. Din Consiliul de Administratie fac parte SNLO si complexurile energetice Turceni si Rovinari.

Desi e lider de sindicat al minerilor si energeticienilor din Oltenia, Condescu s-a dovedit cu mult mai abil in functia de presedinte de club. Se pricepe mai bine la strangerea de fonduri pentru fotbal de la companiile de stat decat la negocierile privind mentinerea locurilor de munca pentru salariatii din domeniul minier.

In ultimii doi ani, in fotbalul din Gorj au intrat multe milioane de euro din fondurile companiilor de stat, chiar si atunci cand la entitatile energetice se faceau disponibilizari "pe banda" sau salariatii erau trimisi in somaj tehnic din cauza lipsei cererii de carbune. In tot acest timp, conturile Clubului de fotbal Pandurii erau umplute cu bani de la respectivele companii si chiar inainte de aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli.


Citeste tot articolul pe jurnalul.ro!

Foto: GSP.RO

Inter Milano s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor... Europa League/ Rezultate inregistrate miercuri seara: Sevilla, PAOK si Napoli merg in 16-imi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x