Antena Căutare

FOTO! Lotul Romaniei a ajuns la Liege! Grigore in locul lui Bourceanu

Avionul care transporta lotul nationalei Romaniei a aterizat in aceasta seara pe aeroportul din Liege, acolo unde "tricolorii" vor disputa un amical cu reprezentativa Belgiei, echipa care a ratat calificarea la Campionatul European din 2012. De sosirea jucatorilor romani nu s-a aratat nimeni interesata si singurii "fani" au fost membrii presei autohtone.

Bourceanu inlocuit in ultimul moment de Grigore

Din cauza unei colici renale, mijlocasul Stelei, Alex Bourceanu nu a mai putut face deplasarea cu echipa. In locul lui, selectionerul Victor Piturca l-a chemat pe rapidistul Nicolae Grigore. Si Gabriel Torje a avut o problema medicala care l-a impiedicat sa participe la un antrenamentul de luni al echipei nationale, acesta alegandu-se cu enterocolita de la ciuperci.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir fac si ei parte din delegatia Nationalei.

Lotul de 23 de jucatori:

Portari: Tatarusanu (Steaua), Lung jr. (Astra), Balgradean (Dinamo)
Fundasi: Luchin (Dinamo), Pleasca (Pandurii), D. Goian (Glasgow), Gaman (Astra), Chiriches (Pandurii), Papp (Vaslui), St. Radu (Lazio), Rat (Sahtior)
Mijlocasi: Torje (Udinese), D. Varga (Kuban Krasnodar), Pintili (Pandurii), I. Neagu (Otelul), Cocis (FC Rostov), Bourceanu (Steaua), C. Lazar (PAOK Salonic), Cr. Tanase
(Steaua)
Atacanti: D. Niculae (Nancy), Chipciu (FC Brasov), Mazilu (Arsenal Kiev), B. Stancu (Orduspor)

Partida amicala dintre Belgia si Romania se va disputa vineri, 11 noiembrie, de la ora 21.45, intalnire transmisa de Antena 1 si liveVIDEO de www.a1.ro.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO!

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Eroii englezi, comemorati pe tricourile echipelor din Premiere League... Mititelu: "Fara despagubirile de la FRF, eu nu pot sa fac echipa!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x