Antena Căutare

FOTO! Nerecomandat sotiilor: Desfigurata de sot la o partida de golf

Intamplare nefericita si dureroasa pentru familia lui Bode Miller. Fostul campion mondial la schi si-a desfigurat sotia in timpul unui antrenament pe terenul de golf. Ochelarii au salvat-o pe Morgan de la tragedie.

Imediat dupa retragerea din activitate, Bode Miller, fost campion mondial la schi, a decis sa-si ocupe timpul liber cu golful. Mai tarziu, avea sa-si dea seama ca a fost o alegere gresita... cel putin pentru sotia sa.

La un din vizitele pe terenul de golf, Miller a apreciat gresit traiectoria unei lovituri, iar mingea trimisa puternic a izbit-o in fata pe sotia sa, Morgan, veoleibalista de profesie. Norocul a fost ca aceasta purta ochelari de soare, care au mai atenuat din impact.

Doamna Miller a fost transportata imediat la spital, acolo unde medicii au avut nevoie de 50 de copci pentru a-i reface arcada. Vederea nu i-a fost afectata, dar Morgan va avea nevoie de o vizita la chirurgul plastician pentru inlaturarea cicatricelor.

"Am fost lovita de sot, dar il iubesc la fel de mult in continuare", a declarat Morgan Miller.

VIDEO! Noul Duckadam: Un portar din Brazilia a aparat patru penalty-uri... Mircea Sandu ii va opri din salariu lui Piturca, daca acesta refuza sa plateasca pensia alimentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x