Antena Căutare

Galerie FOTO: Povestea unei coregrafii naturale! Sa fie aceasta cea mai frumoasa priveliste din fotbal?

Cand aducem in discutie coregrafiile, atunci brusc ne gandim la ultrasi, puzzle-uri imense, torte si asa mai departe. Acum avem ceva natural. Cel putin la fel de frumos

Chiar si din fata calculatorului, imaginea te face sa respiri greu. Un teren de fotbal din Islanda este exemplul perfect pentru "miscarea in mijlocul naturii".

Suntem in Isafjordur, un oras de 2.600 de locuitori din nord-vestul Islandei. Nu prea ai idee ce e dupa el, dar nici nu e bine sa te gandesti. La ceva mai multa departare de vecini, ai fi pariat ca urbea e uitata de timp. Gresit! Oamenii de acolo, ti-e greu in romana sa le gasesti o denumire potrivita fara sa indoi creionul, au stiut sa profite de tot ce le-a dat natura.

Aici gasesti o scoala de muzica, un spital dotat cu aparatura de ultima generatie, iar punctul cel mai interesant abia acum soseste. In propriul "Muzeu al Satului", locuitorii din Isafjordur au ceva de mare valoare: cea mai veche casa din Islanda, construita undeva pe la 1734.

Atmosfera n-are cum sa nu te cuprinda. E liniste, aer curat si, daca vrei, poti face cunostinta cu una dintre cele mai frumoase coregrafii naturale asezate langa un teren de fotbal. Va lasam cu imaginile.

Kartingul, un sport pe care il putem practica si pe vreme urata... Materazzi si Zidane au ajuns si in Qatar! Statuia ce reproduce scena din finala CM 2006 a ajuns la Doha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x