Antena Căutare

FRH: Toate competiţiile pe plan intern au fost suspendate. Dubla cu Polonia contând pentru calificarea la Euro 2020, amânată

Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri, că toate competiţiile pe plan intern au fost suspendate, iar "dubla" cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020 a fost amânată.

"Federaţia Română de Handbal consideră că sănătatea participanţilor la activitatea handbalistică şi nu numai, trebuie să primeze şi, ţinând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creştere, decide suspendarea tuturor competiţiilor de handbal pe plan intern. Astfel, Consiliul de Administraţie al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competiţiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie", a anunţat FRH.

De asemenea:

- dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020, Danemarca şi Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federaţia Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani şi dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie a fost anulată.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la turneul internaţional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.

-participarea lotului naţional de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată.

Sursa : news.ro

Japonia nu prevede organizarea Jocurilor Olimpice fără spectatori şi nici amânarea acestora... Liga franceză suspendă toate meciurile din primele două divizii până la noi ordine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x