Căutare Live

Galerie FOTO: Photoshop, varianta anilor 1800! Primele exemple de poze trucate

In 2013, nu mai poti fara Photoshop! Orice poza e "lucrata" acolo inainte de-a fi publicata. Acum vreo 200 de ani, specialistii modificau primele fotografii

Daca n-am avea informatia ca imaginile sunt realizate in anii 1800, am fi spus, cu siguranta, ca e mana Photoshopului. Programul minune care te face in cateva clipe asa cum nu esti si-a avut inceputurile cu mult, mult timp in urma.

Debutul a avut nevoie de ore in sir de munca, dar si de o gramada de negative intoarse pe toate fetele pentru a oferi imaginea dorita. Restul detaliilor, in galeria foto de mai sus!

foto: yoodot.com

Cristiano Ronaldo va castiga 49.000 euro pe zi! Si-ar putea cumpara 13.720 de saorme "cu de toate"... S-au stabilit 16-imile Cupei Romaniei! Meciuri usoare pentru Steaua si Dinamo, derby pentru Petrolul...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri