Antena Căutare

"Generaţia de Aur" a Stelei s-a întors pe teren în aplauzele publicului

La 28 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, gloriile roş-albastre au jucat un amical cu Echipa Naţională a Artiştilor. Întreaga partidă a fost presărată cu momente comice, cadouri şi multe şuturi spectaculoase.

"Generaţia de Aur" a Stelei s-a întors pe teren în aplauzele publicului
| fcsteaua.ro

La 28 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, gloriile roş-albastre au jucat un amical cu Echipa Naţională a Artiştilor.

Întreaga partidă a fost presărată cu momente comice, cadouri şi multe şuturi spectaculoase.

Foştii jucători ai Stelei n-au pierdut abilitaţile care i-au ajutat să câştige Cupa Campionilor acum 28 de ani. Întâmpinaţi cu fumigene, ei au intrat în teren cu emoţii, dar n-au ezitat să marcheze goluri demne de aplauzele fanilor. Printre pase şi şuturi la poartă, s-au strecurat şi momente haioase.

La pauză, Helmuth Duckadam a primit un cadou de la echipa adversară. Chiar dacă au fost conduşi cu 3 la 2, până la finalul meciului, artiştii au acceptat înfrângerea cu demnitate. Ba chiar au participat la sărbătoarea foştilor campioni, cu şampanie şi scandări.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

TRAGEDIE în fotbalul românesc! Un fost ARBITRU de Liga I s-a SINUCIS... Mondialul din Brazilia e în pericol! Polițiștii au intrat în grevă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x