Antena Căutare

Hagi și Stelea, la cuțite? Se ciondănesc oare de la conducerea FC Viitorul?

Şoc în lumea fotbalului.După o relaţie lungă de prietenie, Gică Hagi şi Bogdan Stelea par să nu se mai înţeleagă. Cei doi foşti fotbalişti ai Generaţiei de Aur vor să arate că unul este mai şef decât celălalt.

Şoc în lumea fotbalului.După o relaţie lungă de prietenie, Gică Hagi şi Bogdan Stelea par să nu se mai înţeleagă. Cei doi foşti fotbalişti ai Generaţiei de Aur vor să arate că unul este mai şef decât celălalt.

S-a dus lanţul de prietenie şi se pare că începe cel de duşmănie. Bogdan Stelea a plecat de la Echipa Naţională sub 21 de ani şi a acceptat imediat propunerea lui Gică Hagi de a antrena FC Viitorul. Numai că cei doi mari fotbalişti par să nu se mai înţeleagă atât de bine ca in trecut. Se pare că Hagi, patronul echipei, intervine in atributiile lui Stelea.

Totul ar fi plecat de la dorinţa Regelui de a se implica la nivelul echipei. la sistemul de joc. Se pare ca Stelea s-ar fi simţit imediat ofensat pentru că el ar trebui să fie cel care să coordoneze şi să răspundă pentru rezultatele echipei indiferent dacă sunt bune sau rele. Nici Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Obişnuit să controleze îndeaproape situaţia, fostului fotbalist nu i-ar fi convenit să stea departe şi să privească de la distanţă ce se petrece cu echipa lui.


Aşa că de aici şi până la câteva discuţii aprinse, n-a mai fost decât un pas. Stelea ar fi lăsat deoparte relaţia de prietenie şi i-ar fi cerut lui Hagi să-ş lase să-şi facă treaba aşa cum ştie el mai bine.

Confruntare cu muntele! Dani Oţil a terminat cursa de la Romaniacs pe locul al treilea... Adrian Mutu și-a schimbat în secret RELIGIA! S-a zis cu chefurile și nopțile pierdute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x