Antena Căutare

Imagini emoționante de la înmormântarea lui Pelé. Cum a fost surprinsă soția marelui fotbalist, Marcia Aoki

Cei care l-au îndrăgit pe legendarul Pelé i-au adus un omagiu pe 3 ianuarie 2023, în ziua înmormântării. Soția sa, Marcia Aoki, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de durere.

Colaj de la înmormânatrea lui Pele Galerie
Marcia Aoki nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de durere, la înmormânarea soțului său. Legendarul Pele a fost condus pe ultimul drum | Profimedia

Sicriul cu trupul neînsufleţit al legedarului fotbalist, purtat de militari, a părăsit marți, stadionul Vila Belmiro. După un priveghi de 24 de ore, sicriul a fost închis şi şi-a început procesiunea prin Santos.

Potrivit clubului Santos, peste 230.000 de persoane i-au adus un ultim omagiu lui Pele, în cele 24 de ore de priveghi.

Soția și foștii coechipieri ai lui Pele și-au luat rămas bun de la el pe stadionul Santos.

Citește și: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Neymar, imagini emoționante cu regretatul Pelé. Ce au publicat fotbaliștii

Marcia Aoki a plâns la înmormântarea soțului ei, marea legendă a fotbalului, Pelé

Una dintre cele mai emoționante imagini surprinse în ziua înmormântării legendarului Pelé o înfățișează pe soția lui, Marcia Aoki, în timp ce își șterge lacrimile.

Soția regretatei legende braziliene a fotbalului a plâns în timpul priveghiului lui Pelé de pe stadionul Urbano Caldeira din Santos, Sao Paulo, Brazilia, la 3 ianuarie 2023.

Citește și: Ce avere a lăsat în urmă Pelé. A fost unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume

Președintele Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva, alături de soția lui, Rosangela da Silva, au venit, de asemenea, să-i aducă un omagiu marelui fotbalist.

După ce trupul neînsuflețit al lui Pelé a părăsit stadionul, a avut loc o procesiune funerară către Cimitirul Memorial Santos din Santos, statul Sao Paulo, Brazilia, pe 3 ianuarie 2023. Procesiunea funerară prin Santos a trecut pe lângă casa mamei lui Pele, Celeste Arantes, în vârstă de 100 de ani, care este încă în viață.

Printre marii absenți de la înmormântarea lui Pelé s-a numărat Neymar, care a fost reprezentat de tatăl său. "Neymar nu vine şi mi-a cerut să fiu aici. Pentru a sprijini familia. Ştim ce înseamnă să pierzi pe cineva şi nu doar am pierdut un sportiv, am pierdut un cetăţean, omul Pelé, Edson Arantes. Acest lucru ne întristează”, a spus Neymar da Silva Sr.

Pele a murit la 82 de ani

Pe 29 decembrie 2022, anunţul morții lui Pele a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

„Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele. Ea a postat şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale copiilor şi nepoţilor, unite.

Pe 3 decembrie 2022, publicația Folha de Sao Paulo a anunţat că Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

În cariera sa, Pele a marcat 1.281 de goluri. Golul său numărul 1.000, din penalti, a fost înscris în faţa unui public în delir, în 1969, pe stadionul Maracana. A marcat cinci goluri într-un meci de şase ori şi a reuşit 92 de hat-trick-uri. La un meci cu Botafogo, în 1964, a marcat opt goluri. În total, Pele a înscris 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri.

El este singurul jucător care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, ridicând trofeul în 1958, 1962 și 1970, Pele a fost numit Jucătorul Secolului de FIFA în 2000.

Simona Halep a căzut din Top 10 WTA. Pe ce loc se află acum sportiva, după scandalul de dopaj... Cupa Franței se vede în AntenaPLAY, începând cu acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x