Antena Căutare

Isaila e noul antrenor al Sportului Studentesc

Daniel Isaila(39 de ani) are ocazia sa antreneze si alta echipa in afara Brasovului. Fostul antrenor al "stegarilor" a ajuns la un acord cu Vasile Siman si a semnat un contract valabil pe patru ani si jumatate cu Sportul.

"Sportul Studentesc reprezinta pentru mine o mare provocare. M-am inteles cu patronul Vasile Siman si ma bucur ca vrea un proiect lung. Inca nu am semnat contractul, dar ne-am inteles la toate aspectele. Zilele acestea voi stabili si staful cu care voi lucra si sunt increzator ca va fi bine. In acest sezon, principalul obiectiv este evitarea retrogradarii. Sportul are o echipa cu potential si imi doresc foarte tare sa realizam multe lucruri bune impreuna", a declarat Daniel Isaila.

Demis marti de la FC Brasov, Isaila a discutat si cu conducerea FCM Targu Mures preluarea functiei de antrenor principal, dar in cele din urma a ales Sportul Studentesc. Fostul tehnician al Brasovului nu va putea sta doua partide pe banca noii sale echipei, din cauza unei suspendari de 3 etape, din care a ispasit deja una.

De la despartirea de tehnicianul Gheorghe Multescu, de pregatirea echipei Sportul Studentesc s-a ocupat secundul Daniel Timofte.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Alexandru Tudor va arbitra CFR Cluj – Dinamo. Iata celelalte delegari!... Trombetta se intoarce in Liga 1. Vezi la ce echipa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x