Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Julen Lopetegui, despre CFR Cluj: Ne vor pune probleme, cu siguranţă

Antrenorul FC Sevilla, Julen Lopetegui, a lăudat viitoarea devrsară din Liga Europa, CFR Cluj, despre care a spus că este o echipă care va pune probleme.

"Este o echipă care doreşte să facă un salt la nivel internaţional şi care a făcut o bună investiţie. A făcut o primă fază foarte bună, câştigând tot acasă, unde încasează puţine goluri şi are jucători de referinţă în naţionala română. Ne va pune în dificultate, cu siguranţă. Iată o întrebare, care sunt cluburile care ne sună mai cunoscut, ţinând cont că au câştigat cu Lazio, Rennes şi Celtic. Cel mai important este cum vom ajunge în acel moment", a declarat fostul selecţioner al Spaniei, potrivit site-ului oficial al clubului din Sevilla.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

FC Sevilla a câştigat de cinci ori Liga Europa, ultima dată în sezonul 2015/2016.

În acest sezon, echipa andaluză ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 31 de puncte, după 17 etape şi după Bareclona şi Real Madrid, ambele cu câte 35 de puncte, în 16 jocuri.

Sursa : news.ro

Recomandari