Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Urmașa Nadiei Comăneci a luat 10 pe linie într-o reprezentație excelentă! Video absolut impresionant cu momentul artistic

Imagini de excepție cum nu s-au mai văzut de la Nadia Comăneci până în prezent! O studentă gimnastă din SUA a primit nota ,,10" perfect pentru reprezentația sa la sol! 

Urmașa Nadiei Comăneci a luat nota 10 perfect într-o reprezentație excelentă! Katelyn Ohashi, a reușit o performanță uluitoare! Urmărește momentul artistic de-a dreptul impresionant! Felicitări!

Imagini de excepție cum nu s-au mai văzut de la Nadia Comăneci până în prezent! O studentă gimnastă din SUA a primit nota ,,10" perfect pentru reprezentația sa la sol!
Momentul artistic a devenit viral, fiind urmărit de peste 60 de milioane de ori. Cu toate că a exceleat, tânăra gimnastă nu a reușit să o egaleze pe campioana lumii, Nadia Comăneci!

În vârstă de 21 de ani, ea nu a participat la Jocurile Olimpice din cauza accidentărilor și a problemelor psihice privind greutatea, retrăgându-se din gimnastica la nivel înalt, fiind considerată însă una cu potențial în tinerețe. A învins-o, de exemplu, pe Simone Biles (multiplă campioană mondială și olimpică) când avea 15 ani.

„Mă bucuram că sunt accidentată. Mi s-a spus că e rușinos cât de mare m-am făcut. Eram comparată cu o pasăre care nu poate zbura. Iar aceste lucruri le-am auzit de dinainte să mă accidentez, când încă eram mai slabă. Așa că ce s-ar fi crezut despre mine că m-am îngrășat? Nu am putut să mă accept. Gimnastica era totul, era viața mea. Mă uram”, a povestit sportiva într-un interviu acordat în august 2018, conform digi24.

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, pentru performanța sa de la Jocurile Olimpice din Montreal, în 1976.

Vezi și momentul artistic cu care Nadia Comăneci a devenit campioană mondială:

Recomandari