Antena Căutare

Lampard il copiaza pe Mihai Costea

Mijlocasul britanic i-a subminat autoritatea lui Andre Villas Boas in meciul cu Manchester City, la fel cum si Nila a incercat sa faca cu Ilie Stan la partida cu Brasovul.

In ultimele 4 meciuri ale lui Chelsea, Frank Lampard a fost rezerva de 3 ori. Mijlocasul nu e obisnuit cu un astfel de tratament din partea tehnicienilor si in meciul cu City a si gasit metoda perfecta de a se razbuna pe Villas Boas.

In momentul in care Lescott a facut hent in careu la sutul lui Sturridge, tehnicianul portughez l-a indicat pe Juan mata drept executant al penalty-ului. Numai ca Lampard a confiscat balonul si l-a executat pe Joe Hart, aducand prima infrangere a cetatenilor in acest sezon de Premiere League.

De remarca ca si Mihai Costea a avut o tentativa similara dupa ce a obtinut un 11 metri in meciul cu Brasov. A vrut sa bata el desi Ilie Stan il desemnase pe Rusescu sa execute. Nila a fost convins cu greu de fratele lui sa renunte.

Foto: Hepta

O victima a lui Nicolita ironizeaza PSG: "Meciul cu ei e unul obisnuit"... Torres vrea sa plece de la Chelsea dar nu are oferte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x