Antena Căutare

Leander Paes, 46 de ani, anunţă că 2020 va fi ultimul an din cariera sa

Indianul Leander Paes, în vârstă de 46 de ani, a anunţat că 2020 va fi ultimul său an din cariera de tenismen profesionist.

“Vreau să anunţ că 2020 este anul meu de adio ca jucător profesionist”, a notat Paes pe Instagram., mulţumindu-le tuturor celor care l-au susţinut şi precizând că anul viitor va juca “la câteva turnee alese”.

Paes, care şi-a început cariera în 1991, are în palmares 18 titluri de grand slam la dublu şidublu mixt şi o medalie de bronz la simplu la Jocurile Olimpice din 1996. Indianul acâştigat în total 54 de titluri de dublu în carieră, alături de peste 100 de jucători.

Printre partenerii de dublu ai lui Paes s-au numărat şi Horia Tecău şi Marius Copil. De asemenea, la dublu mixt Leander Paes a jucat şi alături de Ruxandra Dragomir.

La apogeul carierei sale, Paes a fost lider mondial la dublu alături de Mahesh Bhupati, cu care a câştigat trei grand slam-uri. Cei doi au câştigat împreună 26 de trofee la dublu în perioada 1997-2011.

Sursa : news.ro

Baschetbalistul Tacko Fall (2,29 metri înălţime), dirijor la concertul de sărbători al orchestrei Boston Pops... Usain Bolt a testat pista Stadionului Naţional din Tokyo. El va fi prezent la JO, însă ca spectator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x