Antena Căutare

Lionel Messi dă vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu Brazilia de la Copa America: "Nu au fost mai buni ca noi"

"Tot meciul, arbtrul i-a favorizat. Am făcut un meci mare. Dincolo de rezultat, am demonstrat că suntem la înălţimea competiţiei. Nu au fost mai buni ca noi în joc", a declarat Lionel Messi.

Jucătorul argentinian Lionel Messi a declarat că Brazilia a fost favorizată de arbitraj în semifinala Copei America, disputată cu Argentina, informează lefigaro.fr.

"Am avut ocazii, balonul a lovit bara, au fost situaţii de gol în şase metri, dar au fost şi penaltiuri neacordate. Golul al doilea a venit după un penalty care nu ne-a fost acordat. Arbitrul ne-a dat multe cartonaşe galbene (n.r. - cinci), dar nu a vrut să cosulte VAR-ul. Este incredibil. Tot meciul, arbtrul i-a favorizat. Am făcut un meci mare. Dincolo de rezultat, am demonstrat că suntem la înălţimea competiţiei. Nu au fost mai buni ca noi în joc", a declarat Messi.

Starul Barcelonei nu are de gând să se retragă a doua oară din naţională, aşa cum a făcut-o după Cupa Mondială din 2018.

"Dacă va trebui să ajut într-un fel sau altul, o voi face. Mă simt bine în acest grup. Avem o bună nouă generaţie, care a arătat că iubeşte echipa naţională. Avem un frumos viitor, cu jucători buni care au nevoie de timp. Trebuie să-i respectăm", a precizat el.

Brazilia a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Argentinei, în semifinalele Copei America.

Gabriel Jesus '19 şi Firmino '71 au marcat golurile succesului brazilian.

Gazdele competiţiei vor întâlni în finală învingătoarea dintre Chile şi Peru, meci care va avea loc la Porto Alegre, miercuri (joi, de la ora 03.30, ora României).

Finala mică a turneului va avea loc sâmbătă, la Sao Paulo, iar campioana va fi stabilită după finala de duminică, de la Rio de Janeiro.

Sursa : news.ro

Mexicul a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Haiti, în semifinalele Gold Cup... Kristina Mladenovic nu are de gând să boicoteze FedCup, indiferent de formatul competiţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x