Antena Căutare

Lionel Messi, după Cristiano Ronaldo în Serie A? Nebunia anunțată azi pe prima pagină într-un ziar din Italia!

Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi a fost, timp de aproape un deceniu, cel mai tare duel ”1 la 1” din fotbalul mondial. ”El Clasico” a fost dominat, din 2009 până în 2018, de duelul a doi dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. Din 2018, duelul dintre cei doi poate avea loc doar în Liga Campionilor, întrucât CR7 a ajuns în Italia.

Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi ar putea să se mute însă în Italia. Celebra publicație italiană Tuttosport scrie azi, pe prima pagină, că decarul sud-american al Barcelonei este dorit de Inter Milano. Totul a pornit de la o declarație a lui Marco Tronchetti Provera. Acesta este președintele lui Pireli, unul din sponsorii vechi ai grupării nerazzurre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Sper ca grupul Suning, odată ce Fair Play-ul financiar o va permite, să reușească un transfer uriaș. Messi? Cum poti să-i spui nu lui Messi?” e declarația lui Tronchetti Provera care apare pe prima pagină din Tuttosport și care aruncă în aer lumea fotbalului european.

Rămâne de văzut ce va spune Messi de această provocare. Argentinianul a semnat în 2018 prelungirea cu Barcelona și are un salariu de peste 40 de milioane de euro. Italienii se bazează însă pe faptul că Messi a rămas fără un rival pe măsură în La Liga și ar putea să urmeze traseul lui Ronaldo.

Lionel Messi, după Cristiano Ronaldo în Serie A? Nebunia anunțată azi pe prima pagină într-un ziar din Italia!

Biletul Zilei 24.07.2018! Meciurile sigure de marți aduc un pont excelent... Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene au adus un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x