Antena Căutare

Liverpool a castigat Carling Cup

Cormoranii au incheiat o perioada de 6 ani de seceta invingand in finala Curling Cup pe modesta Cardiff City la 11 metri.

La mijlocul saptamanii, capitanul Steven Gerrard anunta ca 6 ani fara trofeu e prea mult pentru Liverpool si avea dreptate. Cormoranii au invins duminica pe Cardiff City in finala si au castigat Carling Cup.

Totusi, elevii lui Dalglish s-au chinuit serios pentru a aduce pe Anfield acest trofeu, fiind condusi in ultimul act inca din minutul 19, cand Mason a deschis scorul.

Slovacul Skrtel a reusit egalarea dupa o ora de joc si a trimis meciul in prelungiri, acolo unde Kuyt, trimis in locul lui Carroll a marcat golul ce parea al victoriei. Numai ca Turner a adus echilibrul pe tabela in minutul 118, asa ca trofeul urma sa se decida la loviturile de departajare.

Steven Gerrard a ratat primul, dar a fost imitat de Miller de la Cardiff. Si Adam a trimis prost, iar Cowie l-a invins pe Reina.

Kuyt a marcat si el, iar Gestede a trimis peste poarta, echilibrand situatia.

Downing, Whittingham si Glen Johnson au marcat, pentru ca un alt Gerrard, Anthony sa trimita trofeul pe Anfield prin ratarea sa.

Liverpool castigase ultimul trofeu in 2006, atunci cand invinsese pe West Ham in finala FA Cup.

Foto: gsp.ro

Andrei Pavel: "Ruxandra Dragomir nu agreeaza valorile tenisului romanesc"... Metz - Oltchim 26-26 / Calificare amanata cu o saptamana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x