Antena Căutare

Lor le pasa! Guvernul salveaza doua echipe de traditie din Serbia

Guvernul din Serbia nu-si lasa echipele de traditie sa moara si se implica serios in salvarea de la faliment a cluburilor Steaua Rosie si Partizan Belgrad.

Steaua Rosie si Partizan Belgrad, doua cluburi de traditie ale fotbalului sarb, au serioase probleme financiare. Recent, presedintele Stelei sarbesti, Vladan Lukic, a renuntat la functie dupa ce planurile sale de redresare a clubului au esuat.

Steaua Rosie, cel mai de succes club al tarii – cu 25 de campionate si 23 de cupe castigate, are datorii de peste 60 milioane euro. In ciuda performantelor interne din ultimii ani, nici Partizan n-o duce mai bine financiar. Restantele s-au adunat, iar oficialii clubului au cerut ajutorul guvernului.

Am discutat cu apropiatii cluburilor, dar si cu membrii guvernului si am stabilit sa le intindem o mana de ajutor. Vom refinanta datoriile pentru ca nu putem lasa ca doua cluburi de legenda ale fotbalului nostru sa moara”, a declarat vicepremierul sarb, Aleksander Vucic.

De situatia Stelei Rosii se va ocupa o echipa condusa de fostul jucator Dragan Dzaici, care va incerca sa consolideze situatia financiara a clubului pana in luna ianuarie, cand se va alege un nou presedinte.

Nu de aceeasi soarta au avut parte Universitatea Craiova si Poli Timisoara, echipe lasate sa moara fara nici cea mai mica remuscare a guvernantilor nostri.

VIDEO! Sambata dormi la pranz! Insomnia UFC e pe GSP TV... Efectele grevei din Spania: Baschet la ora viselor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x