UNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexy

În Italia, prenumele de ”Marika” pare a fi similar cu senzaualitatea. După ce în aprilie am văzut-o pe Marika Fruscio, cea mai sexy fană a celor de la Napoli, astăzi o vom trece în revistă pe Marika Baldini, asul sexy din mâneca fostei formații a lui Bogdan Lobonț, AS Roma.

Născută în 1989, Marika Baldini este un capricorn mai mult decât sexy, care nu ezită să arate tot pe site-urile de socializare. În Italia, Marika este cunoscută ca fiind o fană dedicată a celor de la AS Roma.

Când nu apare pe scenele de modeling din Europa sau când nu joacă în diferite seriale, întrucât e și o actriță foarte bună, Marika pozează extrem de incitant și își alintă fanii de pe Instagram cu fotografii infernale.

Presa din ”Cizmă” scrie că o parte dintre pozele ei au fost cenzurate de acest site. Să vedem care au scăpat de cenzură.

UNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexyUNA PE ZI! Marika, cea mai sexy fană a celor de la AS Roma, la un pas de a fi cenzurată de Instagram din cauza pozelor extrem de sexy

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri