Antena Căutare

Lionel Messi, decizie de ultim moment legată de viitorul său la naționala Argentinei

Lionel Messi este tot mai aproape de a spune adio naționalei Argentinei. După ce dubla campioană mondială a avut o prestație dezamăgitoare la Campionatul Mondial din Rusia, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Messi s-ar putea retrage de la națională. Starul Barcelonei a făcut deja primul pas în acest sens: s-a ”retras” de la națională în 2018.

Conform presei din Argentina, Messi nu va da curs următoarelor acțiuni ale ”Pumelor”. Jurnaliștii de la TNT Sport au anunțat că starul Barcelonei nu va fi convocat pentru partidele amicale din acest an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Lionel Messi nu va veni la națională pentru amicalele din acest an. Nu va fi chemat în acest final de an și, până la urmă, nu se știe dacă va reveni", se arată în sursa mai sus citată. Se pare că Messi ar fi vrut să se retragă definitiv, însă a fost convins de președintele Federației de Fotbal din Argentina, Claudio Tapia, ca acestă retragere să fie una temporară.

Argentina are programate două meciuri amicale în Statele Unite, contra Guatemalei, pe 7 septembrie la Los Angeles, şi Columbiei, pe 11 septembrie la New York. Messi nu va fi pe teren nici la amicalul contra Braziliei din Octombrie.

Messi a jucat în toate cele patru meciuri la Cupa Mondială și a înscris un singur gol. Deținător a 5 Baloane de Aur, Messi are șansa primului trofeu major cu Argentina în 2019, la Copa America. Asta în cazul în care nu se va retrage.

Biletul Zilei 15.08.2018! Trei meciuri sigure de miercuri ne aduc profitul... Biletul Zilei 15.08.2018! Meciurile spectacol de azi ne aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x