Antena Căutare

Mihai Leu, internat de urgență la spital! Care e motivul și care e starea lui de sănătate acum

Mihai Leu, fostul campion mondial la box, a fost internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni. Aceasta este a doua internare în decurs de o lună pentru fostul sportiv.

colaj mihai leu Galerie
Mihai Leu a fost internat astăzi la Institutul Clinic Fundeni. Fostul campion national de raliuri și campion mondial la box a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor. | Hepta

Mihai Leu a fost internat astăzi la Institutul Clinic Fundeni. Fostul campion national de raliuri și campion mondial la box a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

Mihai Leu, internat de urgență la spital

Pe 11 mai, Mihai Leu a mai fost internat o dată la Institutul Clinic Fundeni după ce a suferit niște complicații în urma unei intervenții chirurgicale pe care a avut primăvara aceasta. Fostul sportiv a suferit complicații și a avut nevoie de asistența medicilor o perioadă mai îndelungată.

Citește și: Mihai Leu, transferat de urgență la un spital din Capitală: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”. În ce stare e campionul

Articolul continuă după reclamă

Operația are legătură cu diagnosticul de cancer de colon pe care l-a primit în urmă cu 10 ani. La acel moment, el a peetrecut mai multe luni în spital și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale.

Fostul campion a fost operat din cauza afecțiunii oncologice diagnostic cu ani în urmă la Spitalul Militar din București. Inițial, Mihai Leu a fost atunci internat la Hunedoara pentru tratament.

El este acum sub atenta supraveghere a dr. Irinel Popescu la Fundeni, după ce a acuzat vărsături pe parcursul zilei de luni.

Citește și: Mihai Leu suferă complicații în urma operației. Ce mesaj a transmis campionul de pe patul de spital

Fostul sportiv în vârstă de 55 ani se simte bine acum și e în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, medicul său a decis să îl mai țină internat pentru monitorizare.

“Se simte bine acum, însă are episoadele acestea din cauza unor aderențe care, în timp, chiar dacă au fost operate, se refac și îi dau diverse simptome. Este destul de neplăcută această problema, dar este ținută sub control”, a declarat medicul lui Mihai Leu.

Mihai Leu este campion național de raliuri și viteză în coastă și fost campion mondial de box. Sportivul a devenit faimos la pugilist, ajungând să câștige titlul de campion mondial WBO în 1997 la categoria semimijlocie.

Citește și: Ana-Maria Brânză va purta Flacăra Olimpică după sosirea acesteia în Franța. Ce spune campioana

După accidentarea pe care a suferit-o, Mihai Leu a trebuit să se retragă și a ales să se dedice curselor de raliuri. El a excelat și la acest sport.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x