Antena Căutare

Milan asteapta de la Mos Craciun un inlocuitor pentru Cassano

Problemele de sanatate ale lui Cassano ii da mari batai de cap antrenorului lui AC Milan, Massimo Allegri, care spera sa-l inlocuiasca intr-un timp cat mai scurt.

Dupa ce Antonio Cassano a fost operat cu succes , Milan este in cautarea unui atacant care sa il inlocuiasca pe fostul idol de la Roma, care va lipsi cel putin sase luni.

Tehnicianul Massimo Allegri chiar a glumit pe aceasta tema si a declarat ca ii va ruga pe Mos Craciun sa-i aduca un jucator in avanposturi: „Nu e neaparat timpul sa vorbim despre jucatorii care vor veni in ianuarie. Dupa pauza dedicata meciurilor intertari mai avem 8 meciuri, iar la sfarsitul anului ii voi scrie lui Mos Craciun sa-mi aduca un varf. Ce nume voi trece pe lista? Nu pot sa va spun."

Presa din Peninsula speculeaza deja ca Mosul si-a stabilit obiectivele pentru urmatorul mercato si in drum spre San Siro va trece pe la Londra sa-l aduca pe Drogba. Daca nu-l va convinge pe ivorian sa-l insoteasca, va mai face o escala la poalele Alpilor pentru a incerca imposibilul: sa-l convinga pe Del Piero sa schimbe culorile din alb-negru in rosu-negru.

Foto: Hepta

Vointa Sibiu - FC Brasov 2-1 \ Debut cu infrangere pentru Sumudica... Vezi declaratiile in scris date la DNA de Sandu, Dragomir si Avram!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x