Antena Căutare

Mircea Sandu ii va opri din salariu lui Piturca, daca acesta refuza sa plateasca pensia alimentara

Victor Piturca si-a dat autogol la conturi. A facut publice primele fabuloase pe care le va primi de la Federatie, daca duce nationala la mondialul din Brazilia. Asta cu mult inainte sa fie dat in judecata de Vica Blochina ca sa-si recunoasca baiatul. Acum nici sefii de la federatie nu-l mai pot ajuta: Mircea Sandu il anunta ca ii va opri din salariu pentru pensia alimentara a copilului lui, daca legea i-o va cere.

Unde-i lege, nu-i tocmeala pentru seful de la federatie al lui Victor Piturca. Nasu' Mircea Sandu il anunta pe selectioner ca va face tot ce-i va solicita instanta. Ii va opri si din salariu, daca refuza sa plateasca pensia alimentara.

Deocamdata insa Piturca are un ragaz. Si poate pregati meciurile amicale ale nationalei din februarie, in liniste. La Casa Fotbalului n-a ajuns nicio hartie prin care selectionerului sa i se blocheze salariul.

De la federatie Piti primeste un salariu de 450.000 de euro pe an, dublat de bonusuri de performanta uluitoare. Doar pentru calificarea la mondialul din Brazilia, tatalui lui Edan va lua o prima de 800.000 de euro. Iar pentru o calificare la campionatul european, ar putea sa-i mai intre in cont inca o jumatate de milion de euro. Bani de care ar putea profita si copilul pe care Piturca refuza sa-l recunoasca.

Deocamdata, Piti trebuie sa le plateasca 100.000 de euro, restante, plus 9.000 de euro pe luna, pana cand Edan va implini 18 ani. Insa cel supranumit "Satana" de tribune nu crede ca zarurile sunt aruncate. Daca la finalul procesului de paternitate se va dovedi ca el nu e tatal copilului pe care l-a intretinut, ii va cere inapoi Vicai si ultimul banut.

Razboiul din justitie continua in martie, la urmatorul apel.

FOTO! Nerecomandat sotiilor: Desfigurata de sot la o partida de golf... 24 ianuarie: Romanii sarbatoresc 10 ani de la sosirea lui Becali la Steaua :)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x