Antena Căutare

Mititelu, suspendat 6 luni si amendat cu 1.5 miliarde

Inainte de anuntarea verdictului in cazul Gaman-Barboianu, patronul Universitatii Craiova a mai primit o lovitura de la LPF. In urma unei reclamatii venite din partea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, Comisia de Disciplina l-a suspendat sase luni si amendat cu suma de 150.000 de lei pe Adrian Mititelu.

Dragomir facuse memoriu la sfarsitul lunii ianuarie impotriva finantatorului clubului oltean, dupa declaratiile facute de acesta din urma la adresa conducerii LPF. Mititelu a avut un conflict verbal cu presedintele Dumitru Dragomir in cadrul unei emisiuni televizate.

El l-a acuzat pe oficialul LPF ca se antepronunta in cazul plecarii jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu din cantonamentul formatiei oltene. "Va antepronuntati intr-o problema delicata, stim cu totii ca oamenii din Comisii sunt alesi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relatii. La Liga este o intreaga cardasie, de la A la Z. Va includ aici si pe dumneavoastra, nu vreau sa spun de ce, am alte probleme acum", a afirmat Mititelu in dialogul telefonic purtat in cadrul emisiunii.

Tot azi, Comisia pentru Solutionarea Litigiilor a LPF trebuie sa anunte decizia in cazul jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu, care au cerut sa fie declarati liberi de contract in baza dezlegarilor in alb pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului manager al oltenilor, Victor Piturca.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Gaman si Barboianu, declarati liberi de contract!... Universitatea Craiova, evacuata din cantonament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x