Antena Căutare

Video| Nadia Comăneci a încercat să recreeze exercițiul de 10 de la Montreal. Cum s-a descurcat gimnasta,a la 57 de ani: „Încă distractiv!”

Nadia Comăneci a postat e pagina sa de Facebook un video incendiar! Gimnasta a recreat primele mișcări ale exercițiului cu care a dat tabela peste cap la Montreal, la Jocurile Olimpice din 1976.

Video| Nadia Comăneci a încercat să recreeze exercițiul de 10 de la Montreal. Cum s-a descurcat gimnasta,a la 57 de ani: „Încă distractiv!”
Nadia Comăneci a recreat exercițiul de la sol de la Jocurile Olimpice din Montreal | Hepta, Facebook/ Nadia Comăneci

Imaginile postate de Nadia Comâneci au fost însoţite de mesajul următor: „După 43 de ani… încă foarte distractiv să îmi amintesc rutina de la sol”.

Postarea gimnastei de nota 10 a strâns imediat peste 3.000 de like-uri și 150 de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nadia Comăneci era doar o copilă când a dat peste cap toate calculele arbitrilor de la Jocurile Olimpice. Gimnasta dintr-o țară mică, umbrită de gigantul URSS, a obținut primul 10 din istoria competiției, la Montreal. Atunci, Nadia a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.

Dacă se va califica la Euro-2020, România va întâlni la Bucureşti Austria în 14 iunie şi Ucraina în 18 iunie... Cristina Neagu, după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii: „Sunt mândră şi foarte bucuroasă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x