Antena Căutare

Neymar, Edu Vargas, Ganso si Riquelme se bat pentru Balonul de Aur sud-american

Daca Europa este dominata de magia lui Messi si sarmul lui Ronaldo, America de Sud se inclina in fata unor fotbalisti ca Neymar, Ganso, Edu Vargas si Riquelme.

Cei patru jucatori amintiti, alaturi de Rolando Schiavi (Boca Juniors) si Johny Herrera (Universitatea Chile) au fost nominalizati ca finalisti la versiunea sud-americana a Balonului de Aur.

Neymar este in continuare marele favorit al acestui premiu, chiar daca in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, pierduta cu 0-4 in fata Barcelonei, nu a facut un joc prea reusit. In competitie a ramas si cealalta perla de la Santos, Ganso.

Edu Vargas, transferat recent de Napoli, a ramas printre finalisti ca urmare a evolutiilor perfecte pe care le-a avut cu Universitatea Chile in Cupa Sud-americana.

In cursa pentru trofeu este fostul mijlocas al lui Villarreal, Roman Riquelme. Argentinianul a fost unul dintre oamenii de baza pentru Boca Juniors, alaturi de care a castigat campionatul din tara sa natala. In finala au mai ajuns Schiavi si Herrea, insa ei sunt considerati outsideri.

Balonul de Aur sud-american este un premiu acordat de revista uruguaiana El Pais la finalul fiecarui an. In 2010, cel mai bun jucator a fost ales Andres D'Alessandro.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Alex Corretja e noul capitan nejucator al Spaniei... Impresarul lui Wesley socheaza: "Nu are nicio oferta de la Steaua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x