Antena Căutare

Oficialii Pandurilor i-au trimis o scrisoare deschisa lui Stromajer

Jucatorul sloven este de negasit dupa ce Petre Grigoras l-a invoit la inceputul lui noiembrie pentru a-si rezolva anumite probleme personale.

In finalul turul, Petre Grigoras l-a invoit pe Jaka Stromaier pentru a-si rezolva problemele personale. De atunci nu a mai dat niciun semn de viata desi Steaua se aratase interesata de serviciile sale.

Disparitia subita i-a facut pe oficialii olteni sa posteze o scrisoare deschisa pe site-ul clubului. Iat-o redata, in intregime, mai jos:

"Stimate Domnule Jaka Stromajer

Avand in vedere refuzul dumneavoastra de a primi citatia nr. 3213 din data de 16.12.2011 care v-a fost trimisa prin serviciul de posta rapida DHL.

Avand in vedere ca incepand cu data de 14.11.2011 ati absentat nemotivat de la antrenamentele si jocurile oficiale ale CS Pandurii Lignitul Tg-Jiu, astfel cum rezulta din referatele intocmite de domnul Grigoras Petre, care au fost aduse la cunostiinta conducerii administrative a clubului;

Va invitam in data de 12.01.2012, ora 12.00 la sediul clubului nostru din Tg-Jiu, strada Victoriei nr. 22, jud. Gorj, pentru a participa la sedinta Consiliului Director in vederea prezentarii apararilor de care intelegeti sa va folositi cu privire la faptele care vi se imputa.
Totodata, va informam ca in situatia in care veti absenta de la sedinta Consiliului Director, aveti posibilitatea de a transmite un punct de vedere scris cuprinzand apararile dumneavoastra.

CS PANDURII LIGNITUL
Marin Condescu, Presedinte"

Foto: gsp.ro

Maxwell la PSG... Romania - Belarus 25-22 la handbal masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x