Otelul Galati, in pericol sa i se retraga titlul de campioana

Marcel Popescu, directorul general al celor de la FC Brasov, a vorbit la Radio GSP despre posibilitatea ca Otelul Galati sa ramana fara titlul cucerit in sezonul trecut.

"Nu vreau sa fac afirmatii in segmentul pe care le-a facut Adrian Porumboiu, dar care ulterior s-au probat: «Jucati 2 ca imi dau toata averea, la Galati va fi 2». Nu vreau sa merg mai departe si sa va spun ca daca s-ar interpela jucatorii straini de la Galati, Otelului i s-ar luat titlu. Stiu ceea ce spun, raspund de ceea ce afirm. Sunt jucatori la Galati, sud-americani, care stiu mult mai multe decat va inchipuiti. Daca ar fi dispusi sa vorbeasca, lucrurile vor degenera", a spus Marcel Popescu la Radio GSP.

Acesta a tras si un semnal de alarma in privinta interventiei DNA-ului si la nivelul echipelor de club: "DNA-ul a intrat in fotbal, a venit peste Avram, a venit peste Ţerbea. Multi sunt chemati deja in cazul Craiova. Sa nu va surprinda ca intr-un timp foarte scurt se vor retrage titluri.

Am inceput sa cred afirmatiile lui Gigi Becali, care ii spunea acum 3 ani intr-o loja unui angajat de prim-rang al CFR-ului: «Ce cauti ma in fotbal? Tu veneai si-mi cereai 40.000 ca ai 4 jucatori la Brasov». Zamfir mai e la CFR si probabil ca inca se ocupa cu chestii din astea. Nu-l scot din zona infractionala pana la proba contrarie. Nu vreau sa pun pe masa ce mi-au spus jucatorii CFR-ului"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri