Antena Căutare

Pleaca Mourinho de la Real? Portughezul a fost fluierat copios

Portughezul a fost huiduit de fanii galacticilor la victoria cu Bilbao, iar la mijlocul saptamanii a intrat in conflict cu vedetele clubului.

Jose Mourinho a reusit sa o aduca pe Real Madrid la 5 puncte in fata Barcelonei in campionat, insa in meciurile directe catalanii au invins mai mereu.

Ultimul episod s-a petrecut miercuri pe Santiago Bernabeu, cand formatia blau-grana s-a impus cu 2-1. Fanii madrileni nu au mai tolerat noua umilinta, si in urmatorul meci de campionat, cel cu Bilbao de pe teren propriu, l-au fluierat copios pe Mourinho pentru jocul ultradefensiv etalat impotriva Barcei.

Mai mult, la mijlocul saptamanii trecute, "The Special One" a intrat in conflict cu vedele spaniole din lot, avand un dialog deloc amical cu Sergio Ramos si Casillas.

In aceste conditii, cel mai celebru purtator de palton din fotbalul international e tot mai aproape sa plece de la Real, fiind tentat de o noua aventura in Anglia.

Foto: Hepta

Dan Petrescu, arogant din nou: Realul a copiat tactica lui de la Urziceni... Steaua, acuzata de blat la handbal masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x