Antena Căutare

Plecari pe banda rulanta de la Lyon

Daca in ceilalti ani fostii campioni ai Frantei reuseau lovitura dupa lovitura in ceea ce priveste transferurile din Ligue 1, vara aceasta cei de pe Rhone si Saone tin prim plan-ul mercato-ului doar la plecari.

Primul jucator transferat oficial de la Olympique Lyonnais este Toulalan, care a semnat deja cu Malaga, spaniolii platind 10 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile mijlocasului defensiv.

Dorind sa reduca la minim cheltuielile, Aulas e dispus sa renunte si la alti jucatori, pentru ca masa salariala a clubului sa scada. Astfel, Michel Bastos se pregateste sa ajunga la Juventus, Aly Cissokho este in vizorul lui Manchester City, iar Kim Kallstrom e foarte aproape de un transfer la Galatasaray, in timp ce Cesar Delgado a plecat liber de contract, argentinianul semnand saptamanile trecute, un contract cu mexicanii de la Monterrey.

Un alt nume ce se pregateste sa paraseasca Stade Gerland este Ederson. Cumparat in ianuarie 2008 cu 15 milioane de euro de la Nice, brazilianul nu a reusit sa se impuna la OL, motiv pentru care Jean Michel Aulas ar fi de acord cu transferul mijlocasului la Lazio, care si-a manifestat, in repetate randuri, interesul pentru sud-american: „Lazio nu a fost niciodata mai aproape de achizitionarea lui Ederson. Este un nume pe care Lotito il urmareste de mai mult timp" a declarat Antonio Caliendo, impresarul jucatorului.

Lyon a oficializat zilele trecute si despartirea de fostul antrenor Claude Puel, in locul sau fiind numit Remy Garde care pana acum a fost directorul centrului de formare al clubului.

FC Santos a castigat Copa Libertadores pentru prima oara din 1963... VIDEO! Mirel Radoi isi ia adio de la Al Hilal cu o dubla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x