Căutare Live

Preşedintele clubului Reims, după sinuciderea medicului echipei: O dramă care ne loveşte

Jean-Pierre Caillot, preşedintele clubului Reims, a catalogat drept o dramă decesul medicului echipei, Bernard Gonzalez, care s-a sinucis la vârsta de 60 de ani, informează lequipe.fr.

"Cuvintele îmi lipsesc, sunt uimit, doborât de această ştire. Această pandemie a lovit Stade de Reims în inimă, este o personalitate din Reims şi un mare profesionist al sportului care ne-a părăsit. Misiunea lui la club de peste 20 de ani a fost realizată cu cel mai mare profesionalism, cu pasiune şi chiar dezinteresat. Medicul Gonzalez, în perioadele cele mai dure ale clubului, a lucrat astfel în mod voluntar. Este un medic precis în misiunile sale şi artist prin pasiunile sale. Desigur, au mai existat fricţiuni între noi, amicale, cele din orice club, între un sporiv şi staff-ul medical, dar am făcut din această dualitate un joc. Este medicul meu personal şi astăzi toate gândurile mele, cele ale clubului, în care va rămâne o figură puternică, merg către soţia şi părinţii lui. Astăzi, este o dramă care ne loveşte", a declarat Caillot.

Medicul echipei Reims, Bernard Gonzalez, s-a sinucis la vârsta de 60 de ani, el menţionând într-o scrisoare de adio că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Primarul oraşului Reims, Arnaud Robinet, a declarat că a fost informat de subprefectul din Marne în privinţa sinuciderii doctorului Gonzalez. “El mi-a spus şi că doctorul Gonzalez a lăsat o scrisoare în care menţiona că a fost testat pozitiv cu Covid-19”, a precizat primarul.

O sursă medicală a confirmat pentru AFP existenţa scrisorii, adăugând însă şi că medicul părea “în plină formă în urmă cu două zile”.

Sursa : news.ro

Şeful McLaren spune că Formula 1 este într-o stare foarte fragilă din cauza pandemiei de coronavirus şi cel puţin dpuă e... Becali spune că FCSB va începe antrenamentele: Intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă păca...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri