Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Preşedintele clubului Reims, după sinuciderea medicului echipei: O dramă care ne loveşte

Jean-Pierre Caillot, preşedintele clubului Reims, a catalogat drept o dramă decesul medicului echipei, Bernard Gonzalez, care s-a sinucis la vârsta de 60 de ani, informează lequipe.fr.

"Cuvintele îmi lipsesc, sunt uimit, doborât de această ştire. Această pandemie a lovit Stade de Reims în inimă, este o personalitate din Reims şi un mare profesionist al sportului care ne-a părăsit. Misiunea lui la club de peste 20 de ani a fost realizată cu cel mai mare profesionalism, cu pasiune şi chiar dezinteresat. Medicul Gonzalez, în perioadele cele mai dure ale clubului, a lucrat astfel în mod voluntar. Este un medic precis în misiunile sale şi artist prin pasiunile sale. Desigur, au mai existat fricţiuni între noi, amicale, cele din orice club, între un sporiv şi staff-ul medical, dar am făcut din această dualitate un joc. Este medicul meu personal şi astăzi toate gândurile mele, cele ale clubului, în care va rămâne o figură puternică, merg către soţia şi părinţii lui. Astăzi, este o dramă care ne loveşte", a declarat Caillot.

Medicul echipei Reims, Bernard Gonzalez, s-a sinucis la vârsta de 60 de ani, el menţionând într-o scrisoare de adio că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Primarul oraşului Reims, Arnaud Robinet, a declarat că a fost informat de subprefectul din Marne în privinţa sinuciderii doctorului Gonzalez. “El mi-a spus şi că doctorul Gonzalez a lăsat o scrisoare în care menţiona că a fost testat pozitiv cu Covid-19”, a precizat primarul.

O sursă medicală a confirmat pentru AFP existenţa scrisorii, adăugând însă şi că medicul părea “în plină formă în urmă cu două zile”.

Sursa : news.ro

Recomandari