Antena Căutare

Prezentatoarele stirilor sportive merg pe mana lui Wesley!

Gabi Torje sau Dan Petrescu nu apar deloc in top 3 realizat de Geanina Varga. In timp ce Pancu si Sinmartean au fost alesi doar de vedeta Antenei.

Le vedem la televizor in fiecare zi prezentand stirile sportive. Mananca fotbal pe paine, merg pe stadion, iar cand n-au timp se uita mereu la meciurile echipei favorite din fata televizorului. Chiar daca nu-si dezvaluie marea iubire in materie de sport, dezamagirea e mare pentru toate cele trei fete. "«Nationala» nu ne mai ofera nici o bucurie!", spun la unison. La initiativa Gazetei, prezentatoarele stirilor sportive de la Antena 1 si GSP TV au ales fotbalistul anului, stranierul si antrenorul anului in Romania.

Petrescu vs Dorinel
"Cred ca Dan Petrescu merita sa fie cel mai bun in 2011. Are rezultate incredibile in Rusia, la Kuban. A facut lucruri mari cu Urziceniul in Liga Campionilor, s-a dus afara si a continuat performantele. Chiar daca lupta o sa fie stransa cu tehnicianul campioanei, Dorinel Munteanu, merg pe mana «Bursucului»", isi argumenteaza Luiza Bogdan decizia.

Fara Sapunaru!
Surprinzator sau nu, Cristi Sapunaru, cel care a reusit sa castige trei trofee cu FC Porto in 2011, nu e inclus de nici una dintre fete in top, in schimb, Geanina l-a ales pe Pancu favoritul trofeului, urmat de Sinmartean. "Pancu e un exemplu de urmat pentru foarte multi fotbalisti de la noi. Are dorinta, alearga si 90 de minute daca e cazul, inscrie supergoluri. E greu sa alegi un fotbalist al anului, tinand cont ca rezultatele cam lipsesc", crede Geanina.

Super-Wesley
Atunci cand vine vorba de cel mai bun stranier din Romania, fetele nu stau deloc pe ganduri. Brazilianul Wesley le-a cucerit prin evolutiile lui. "E tehnic, e profesionist, e un superfotbalist. A marcat goluri extrem de importante, a dus Vasluiul in Europa! A fost la un pas de titlu si-n anii trecuti, dar acum chiar il merita", crede Dorina Florea.

Vezi in poza de mai jos cum au votat cele trei prezentatoare!

Sursa: gsp

Foto: gsp

A murit Socrates, fostul international brazilian... Torje il invinge pe Chivu. Vezi toate rezultatele din Italia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x