Antena Căutare

Problemele nu se mai opresc niciodată! Becali divorțează! Soția a depus actele

S-au cunoscut in urma cu mai bine de 20 de ani la Paris, s-au indragostit la prima vedere, iar de atunci au ramas de nedespartit.

S-au cunoscut in urma cu mai bine de 20 de ani la Paris, s-au indragostit la prima vedere, iar de atunci au ramas de nedespartit.

La scurt timp, Giovani Becali, care pe atunci era un om cu un statut financiar mediu, si columbianca Stella s-au casatorit in Danemarca si au devenit parintii unei fete, Pamela. De atunci, totul a mers ca pe roate pentru faimosul impresar.

Scandalurile din presă și problemele care l-au și trimis după gratii în ”Dosarul Transferurilor” au făcut-o pe femeie să părăsească România și să depună actele de divorț, după cum anunță fanatik.ro. Numai că, în momentul în care Giovani a fost închis, Stella Becali a decis să revină în țară și să se ocupe de afacerile fostului său soț.

Se interesează în permanență de starea lui și îl vizitează de fiecare dată când îi este permis în pușcărie!

Un fotbalist român foarte cunoscut are mari probleme cu banii! E urmărit de recuperatori... ”Curățenia de primăvară” înaintea meciului România-Georgia din Rugby Europe Championship...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x