Antena Căutare

Quique Setien: Messi îşi va încheia cariera la FC Barcelona

Antrenorul echipei FC Barcelona, Quique Setien, a declarat că Lionel Messi, al cărui contract se va încheia în 2021, îşi va încheia cariera la formaţia catalană.

"Crizele? Sunt lucruri normale în fiecare club. Este trist însă dacă ajung în presă.Nu cred că zvonurile vor determina un jucător ca Messi să se întrebe dacă vrea să rămână la club. Sunt sigur că îşi va încheia cariera pe Camp Nou", a declarat Setien.

Presa spaniolă a scris că Messi se gândeşte să plece de la FC Barcelona din cauza disputelor de la nivelul conducerii clubului catalan.

Săptămâna trecută, mai mulţi membri ai Consiliului de Administraţie al FC Barcelona au părăsit gruparea, nemulţumiţi fiind de modul în care conduce gruparea preşedintele Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu i-a împis la demisie pe patru membri ai Consiliuluide Administraţie, pentru că se teme de aceştia: vicepreşedintele Emili Rougeaud, trezorierul Enrique Tombas, Silvio Elias, purtător de cuvânt şi conducător al echipei de rezerve, şi Josep Pont, responsabil commercial.

Apoi, alţi doi membri ai CA au părăsit clubul, Maria Teixidor şi Jordi Calsamiglia. Cei şase au prezentat motivele plecării lor într-o scrisoare deschisă.

Josep Maria Bartomeu, aflat în funcţie din 2014, mai contează acum doar pe 12 membri ai CA.

Demisionarii cer un audit extern cu scopul de a face lumină în scandalul legat de acţiunile firmei I3Ventures, angajată de conducerea clubului pentru a-şi îmbunătăţi imaginea şi pentru calomnierea unor jucători, foşti jucători şi antrenori ai echipei, între care Leo Messi, Gerard Pique, Xavi, Carles Puyol şi Pep Guardiola, precum şi a unor potenţiali candidaţi la preşedinţia clubului.

Sursa : news.ro

Juventus anunţă că Daniele Rugani şi Blaise Matuidi s-au vindecat de coronavirus... Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere! „Sunt voluntar. Merg cu un preot cu mașina”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x