Antena Căutare

Radu Voina revine pe banca tehnica a Oltchimului

Dupa ce luni au demis-o pe Anja Andersen, oficialii Oltchimului s-au miscat repede si au gasit persoana potrivita pentru a o inlocui pe daneza. Este vorba despre Radu Voina, care revine pe banca valcencelor, dupa ce a mai condus echipa in perioada ianuarie 2009-iunie 2010.



„A fost prea din scurt, mai am de rezolvat cateva treburi in Bucuresti si abia apoi voi merge la Valcea. Sunt antrenorul Oltchimului pana in vara si incerc impreuna cu fetele sa remediem din mers ce se mai poate. Incercam sa castigam cu Buducnost si apoi cu Krim Ljubljana ca sa ne calificam in semifinale", a declarat Radu Voina pentru gsp.ro. Tehnicianul va ramane in paralel si selectionerul echipei nationale, alaturi de care a reusit sa castige medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca.

Este cea mai buna solutie pe care am gasit-o. Radu Voina are avantajul ca le cunoaste bine pe fete cu care a mai lucrat si la Oltchim si la echipa nationala. Speram sa facem treaba buna impreuna, asa cum am facut si la precedentul sau mandat la Valcea, cand Oltchim a ajuns pana in finala Ligii Campionilor. CS Oltchim tine sa-i multumeasca presedintelui FRH, Cristian Gatu, pentru sprijinul acordat la aceste tratative, pentru faptul ca l-a sfatuit pe Voina sa accepte oferta noastra. E si spre binele echipei nationale", a spus Ioan Gavrilescu, presedintele campioanei Romaniei, care a anuntat ca intelegerea dintre cele doua parti este valabila pana la 1 ianuarie 2012.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Oficial: Sorin Cartu este noul antrenor al Stelei... F1 / Vettel critica noile volane: "Parca ai pilota vorbind la mobil"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x