Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Reconstructia lui Inter incepe cu Tevez si Cahill! Moratti ofera 50 de milioane de lire sterline pentru transferul lor

Infrangerea pe care Inter a suferito in meciul cu Catania, 1-2, l-a determinat pe Moratti sa se gandeasca deja la campania de achizitii din iarna. Principalele tinte sunt doi jucatori din Premier League, Tevez si Cahill (Tottenham).

Pe lista de transferuri mai figureaza si mijlocasul ofensiv Mario Goetze de la Borussia Dortmund, iar italienii spera in continuare sa il poata imprumuta cateva luni pe Eto'o de la Anji in pauza din intersezon.

Potrivit presei engleze, Moratti este pregatit sa ofere 50 de milioane sterline pentru cei doi jucatori din Premier League.
Tevez se afla in continuare in conflict cu conducerea si staff-ul tehnic al lui City, astfel ca un transfer la Inter nu ar fi imposibil
.

Mai mult, oficialii englezi au mai scazut din pretentiile financiare, iar antrenorul Mancini a afirmat ca nu il mai are in planurile sale. Singurul impediment in aceasta ecuatie par a fi rusii de la Anji Mahacickala care si-l doresc la randul sau pe argentinian si sunt pregatiti sa ii faca o oferta mult peste posibilitatile financiare ale lui Inter.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images EPA

Recomandari