Antena Căutare

Respect, Gică Hagi! Antrenorul campioanei nu l-a uitat pe puștiul care, în octombrie 2017, l-a invitat pe ”Rege” la ziua sa de naștere

În octombrie 2017, imediat după finalul meciului Viitorul - CFR Cluj 1-0, din Liga 1, Hagi a primit o rugăminte specială. Chiar înainte de a participa la conferința de presă, Gică Hagi a fost întrebat de un copil, aflat în sală, dacă este de acord să participe la ziua sa de naștere. "Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?", a întrebat puștiul, vizibil emoționat, după ce a reușit să se și fotografieze alături de fostul mare fotbalist.

Surprins, Gică Hagi s-a oprit din drum și l-a întrebat pe copil, cu zâmbetul pe buze: ”Când este ziua ta?”/”Pe 18 ianuarie”, a replicat imediat băiețelul. ”Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem”, a mai spus Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinții copilului și să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuțul să ajungă alături de jucătorii și antrenorul preferat.

Din păcate, Andrei Teodorescu nu a mai putut ajunge în Antalya să stea alături de idolul său, dar a primit ieri, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de opt, o sumedenie de cadouri din partea "Regelui" Gică Hagi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acasă, la Medgidia, a fost vizitat de vicepreşedintele Viitorului, Constantin Stamate, acesta oferindu-i o minge şi articole promoţionale branduite cu sigla clubului, dar mai important, toate erau semnate de Gică Hagi.

foto: ziuaconstanta.ro

VIDEO: Ronaldinho s-a retras, iar în urma geniului brazilian au rămas momente unice! Top 6 faze pe care fanii fotbalului... SUPER-SIMONA! Liderul mondial s-a calificat fără emoții în turul III la Australian Open! Adversar surpriză pentru Halep ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x