Romania a luat doua medalii de aur la europenele de canotaj

Echipajul de 8+1 feminin al Romaniei a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj care se desfasoara la Montemor-O-Velho (Portugalia).

Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Maria Diana Ursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Mironcic, Teodora Stoica s-au clasat pe primul loc la finalul celor 2000 m, fiind cronometrate cu timpul de 6:36.45. Romancele au fost urmate de reprezentantele din Olanda (6:39.35) si de cele din Rusia (6:41.51).

Sportivele din Romania si-au aparat titlul cucerit in 2009, reusind o cursa perfecta pe care au dominat-o autoritar pe intreaga durată.

Medalia de aur obtinuta de echipajul de 8+1 este cea de-a doua cucerita de delegatia Romaniei la Campionatele Europene, dupa titlul castigat de Nicoleta Albu şi Camelia Lupascu in proba de doua rame, pe distanta de 2000 m.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri