Antena Căutare

Romania debuteaza astazi cu Tunisia la CM de Handbal

Romania intalneste azi de la ora 19:00 vicecampioana Africii, echipa care nu are nici o sansa sa le incurce pe "tricolore".

Reprezentativa Romaniei debuteaza azi la Campionatul Mondial din Brazilia contra Tunisiei, intr-o grupa din care mai face parte Japonia, Brazilia, Cuba si Franta. Va fi, de altfel, o lupta in trei pentru ocuparea unui loc cat mai bun in perspectiva partidelor din optimile de finala, o lupta in care Franta porneste, in opinia specialistilor, cu prima sansa, urmata de Romania si apoi tara gazda, Brazilia. Tunisia, Cuba si Japonia nici nu conteaza, miza pentru aceste formatii fiind prinderea locului 4, ultimul care te califica pentru faza urmatoare a competitiei.

Tunisia, vicecampioana Africii, nu a reusit sa obtina vreun rezultat notabil la Campionatele Mondiale, desi a participat mereu in ultimul timp. Africancele au jucat patru partide de verificare inainte de turneul final din Brazilia, castigand una singura, cu echipa de prima liga franceza, Arvor 29: 40-35. In schimb, au pierdut cu aceeasi Arvor 29, al doilea joc, 26-36, plus meciurile de la Paris Cup, cu Franta si Muntenegru: 22-34, respectiv 19-37.

"Nu trebuie sa ne facem griji cu Tunisia. Trebuie sa le tratam serios si sa ne pregatim pentru Brazilia si Danemarca", crede interul Mihaela Tivadar. Antrenorul Radu Voina va incepe, probabil, cu echipa de baza, dar in momentul in care scorul ii va permite, va odihni titularele si va juca mai mult cu rezervele.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Papp, fortat sa semneze cu fratii Becali... Balgradean este pe lista de transferuri a lui Fulham!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x