Antena Căutare

Rudel Obreja a demisionat! Doroftei, noul presedinte al FRB

Rudel Obreja si-a inaintat demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Box. Leonard Doroftei a castigat lupta cu Fanel Trandafir si a preluat sefia boxului romanesc.

Leonard Doroftei a primit 84 de voturi la alegerile pentru stabilirea noului presedinte al FRB si l-a invins pe Fanel Trandafir, care a obtinut doar 25 de voturi.

Contestat vehement de contracandidatii la presedentia Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja si-a anuntat demisia in cadrul Adunarii Generale de vineri.

Am inteles ca nu mai sunt dorit, iar dragoste de-a sila se numeste altfel. Sper ca persoana care ma inlocuieste sa faca lucruri mai bune decat cele reusite de mine. Plec de la FRB, dar imi voi continua razboiul cu AIBA”, a declarat Rudel Obreja pentru Gsp.

Favorit la alegerile pentru stabilirea unui nou presedinte este Leonard Doroftei. Fostul campion mondial WBA il are ca adversar pe Fanel Trandafir, asta dupa ce Titi “Prosop” Tudor, Relu Auras si Francisc Vastag s-au retras.

Romantism tratat cu pumni! O cerere in casatorie, motiv de bataie in galeria Stelei... Galerie FOTO! Trecut vs Prezent: Cum au schimbat anii stadioanele lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x