Antena Căutare

Rudy Gobert, primul baschetbalist din NBA infectat cu coronavirus, spune că şi-a pierdut gustul şi mirosul

Rudy Gobert, primul baschetbalist din NBA infectat cu coronavirus, a anunţat, pe reţelele de socializare, că şi-a pierdut gustul şi mirosul, informează lequipe.fr.

"Ca să vă ţin la curent, pierderea gustului şi mirosului sunt cu siguranţă unele dintre simptome, nu am putut să miros nimic de patru zile. Am mai păţit cineva asta?", a scris el, pe Twitter.

Rare, aceste simptome pot apărea mai târziu ca altele, potrivit unor experţi şi sunt observate "mai ales la subiecţii cei mai tineri", a explicat ministerul francez al Sănătăţii.

Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost primul jucător infectat cu coronavirus şi, după ce testul său a ieşit pozitiv, campionatul NBA a fost suspendat, la 11 martie.

În 12 zile, cel puţin 14 jucători din NBA au contractat noul coronavirus, între care vedeta echipei Brooklyn Nets Kevin Durant, Marcus Smart de la Boston Celtics şi Donovan Mitchell, coechipier al lui Gobert la Utah Jazz. Majoritatea afirmă că este asimptomatică, potrivit şefului NBA, Adam Silver.

Sursa : news.ro

Când se va decide dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amânate, din cauza pandemiei de coronavirus... #staiacasă - Horaţiu Mălăele, Gheorghe Hagi şi Smiley, într-o campanie a LPF de conştientizare a pericolului reprezentat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x