Antena Căutare

Sabau nu mai vine la Dinamo!

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, ca Ioan Ovidiu Sabau i-a anuntat pe actionarii ros-albilor ca nu mai doreste sa preia functia de antrenor.

"Sabau ne-a transmis ca nu mai doreste sa vina la Dinamo, nu cunosc motivele. Deocamdata, contractul dintre Dinamo si Mircea Rednic este inca in vigoare, deci nu se poate spune ca nu avem antrenor", a spus Badea.

Oficialul lui Dinamo declarase in cursul zilei de vineri ca s-a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabau in privinta preluarii functiei de antrenor, ocupata in prezent de Mircea Rednic. Badea spunea ca e posibil ca intelegerea cu Rednic sa fie reziliata la finalul acestei saptamani, dupa care Sabau sa fie prezentat oficial.

Sabau a sosit luni seara la Bucuresti pentru a pune la puncte detaliile contractului, iar dupa mai multe runde de negocieri a ajuns la o intelegere cu Nicolae Badea si Cristian Borcea, cei care s-au ocupat de tratative, iar marti seara s-a intors la Cluj. Astfel, in cursul zilei de joi, actionarii gruparii din Stefan cel Mare s-au reunit pentru a aproba oficial numirea tehnicianului in varsta de 41 de ani.

Ioan Ovidiu Sabau a demisionat saptamana trecuta de la Gloria Bistrita, dupa patru sezoane petrecute la formatia condusa de Jean Padureanu, iar inainte a mai pregatit Universitatea Cluj si Gaz Metan Medias, insa fara nicio performanta notabila.

sursa:Newsin
Imprumutul lui Pepe Moreno la Steaua a picat!... Giovanni Becali il ataca pe Sabau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap! Vineri, 20.09.2024, 23:06
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x