Antena Căutare

Saint Etienne a injumatatit oferta pentru Latovlevici

Francezii au profitat de neintelegerile dintre Gigi Becali si Florin Iacob si anunta nu sunt dispusi sa dea mai mult de 500 000 pe fundasul stelist.

Gigi Becali e in culmea unei crize de nervi. Patronul stelist a rabufnit la adresa impresarilor la GSP TV.

Astfel, europarlamentarul crede ca nu Wesley a refuzat oferta Stelei ci agentul acestuia, Lucian Marinescu: "Ii oferisem 300.000 de euro la semnatura si un salariu de 180.000 pe un an si jumatate si prime duble. Eu nu credeam ca o poate refuza, dar daca a facut-o?! O sa-l sun personal pe jucator, pentru ca se poate ca impresarul sa nu fie de acord".

Si Florin Iacob a intrat in colimatorul patronului, acesta fiind acuzat ca intarzie transferul lui Latovlevici la Saint Etienne, prin urmare banii cu care ar trebui achizitionat Sepsi nu sunt disponibili: "Pai eu ii dau lui 50.000 de euro fara sa miste un deget, si el imi zice mie ca nu ii convine? Pai bai impresarule, ia sa vezi ce nu mai pupi tu niciun ban, si iti iau si licenta de impresar! O sa vin cu acte la FRF, sa ii retraga licenta si gata. Pai omul asta invervine in afacerile de milioane de euro ale clubului meu!"

Saint Etienne a profitat de discutiile dintre latifundiar si agentul banatean si a anuntat ca nu va da mai mult de 500 000 de dolari pe fundasul stanga.

Foto: Intact Images

Valentino Rossi vrea sa se retraga. Vezi cand!... Vezi cum se fac blaturile la nivel inalt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x