Antena Căutare

Semifinale Europa League: Atletico - Arsenal/ Salzburg - Marseille. Englezii și austriecii vor să întoarcă rezultatele din tur. Biletul Zilei din cele două meciuri

După cele 10 goluri din semifinalele Ligii Campionilor, Real-Bayern (2-2) și Roma - Liverpool 4-2), astăzi e rândul echipelor din Europa League să producă spectacol. De la 22:05, la Madrid și Salzburg se joacă meciurile Atletico - Arsenal și RB Salzburg - Marseille.

Suntem încă departe de a cunoaște finalistele acestei ediții de Europa League, însă Atletico și Marseille au avantaje importante după meciurile tur.

Atletico - Arsenal (1-1 tur). Trupa lui Wenger are nevoie de victorie sau remiză cu goluri

În urmă cu o săptămână, pe Emirates, Arsenal și-a bătut joc de un avantaj numeric de peste 80 de minute. Cu un om în plus din minutul 8, atunci când Vrsaljko a fost eliminat, Arsenal și-a bătut joc de ocazii uriașe timp de 82 de minute. Deși au deschis scorul în minutul 61 prin Lacazette, londonezii au fost egalați când le-a fost lumea mai dragă. Cu 8 minute înainte de final, Griezmann îl păcălește pe conaționalul Koscielny și face 1-1.

Arsenal trebuie să realizeze o mică minune la Madrid. Trupa lui Wenger trebuie să învingă sau să scoată o remiză cu goluri pe terenul unei echipe care nu a mai primit gol acasă din 20 ianuarie 2018. Au trecut 11 meciuri de atunci. În ultima deplasare din Europa League, Arsenal a scos o remiză, 2-2, la Moscova cu ȚSKA.

Echipele probabile în Atletico - Arsenal:

Atletico Madrid: Oblak, Partey, Gimenez, Godin, Hernandez, Niguez, Gabi, Koke, Correa, Griezmann, Costa
Arsenal: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Ramsey, Wilshere, Mkhitaryan, Ozil, Lacazette

RB Salzburg - Marseille, austriecii au nevoie de o nouă seară fantastică, după cea din ”sferturi” cu Lazio

Pe infernul de pe Stade Velodrome, Salzburg nu a avut nicio șansă cu un Marseille dezlănțuit. Cu toate acestea, campioana Austriei a arătat că poate să marcheze. Nu a făcut-o acolo, dar a avut ocazii mari, o bară și un penalty nedat.

Datele problemei se pot schimba azi. Pe Red Bull Arena, ultima echipă venită a plecat învinsă categoric. În sferturile de finală, Salzburg a pierdut la Roma cu Lazio, scor 2-4, însă acasă a fost impecabilă și s-a impus cu 4-1. Un astfel de scor diseară o califică în finala Europa League. Rămâne de văzut dacă elevii lui Rudi Garcia vor fi la fel de neinspirați ca italienii lui Inzaghi.

Salzburg și Marseille s-au întâlnit și în grupele Europa League. La Marseille a fost 0-0, iar în Austria am avut un 1-0 pentru Red Bull.

Echipele probabile în Salzburg - Marseille:

Salzburg: Walke, Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer, Haidara, Berisha, Samassekou, Schlager, Hee-Chan, Dabbur

Marseille: Pele, Sarr, Rami, Gustavo, Amavi, Lopez, Sanson, Ocampos, Payet, Thauvin, Mitroglou

Biletul Zilei din Europa League:

  • 22:05 Atletico - Arsenal sub 2,5 goluri - cotă 1,80
  • 22:05 Salzburg - Marseille peste 2,5 goluri - cotă 1,75
  • Cotă finală: 3,15
Biletul Zilei 03.05.2018. Favoritele de joi luptă pentru un nou bilet câștigător... Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x