Antena Căutare

Simona Halep s-a întors acasă ÎNVINGĂTOARE: "Mă bucur că am realizat această performanță pentru România"

Simona Halep a revenit în țară duminică seară! Românca a aterizat pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, acolo unde a fost așteptată de numeroși fani și susținători.

Simona Halep a revenit în țară duminică seară! Românca a aterizat pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, acolo unde a fost așteptată de numeroși fani și susținători.

Sportiva a susținut o conferință de presă în salonul prezidențial al aeroportului, acolo unde a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

"Sunt mult mai emoționată acum decât inaintea finalei. E un moment deosebit pentru mine și vă mulțumesc că m-ați primit atât de călduros. Multumesc românilor care m-au susținut la Roland Garros, dar și celor care m-au sustinut în fața televizoarelor. Mă bucur că sunt din România și mă bucur că am realizat această performanță pentru România", a declarat Simona la sosirea la București.

"Nu sunt supărată, este cea mai mare performanță din cariera mea", a mai spus românca.

Cât despre prestația pe teren a Mariei Șarapova, Simona a precizat că experiența rusoaicei și-a spus cuvântul.

"Maria e mai experimentată, a mai jucat finale de mare șlem. Poate că la unele mingi a fost și neșansă, însă data viitoare voi fi pregătită să nu mai repet greșelile", au fost cuvintele sportivei.

Simona Halep a jucat sâmbătă în finala turneului de la Roland Garros, însă nu a reușit să se impună în fața Mariei Șarapova, care și-a adjudecat un al doilea titlu de mare șlem, după trei ore de meci intens.

Pentru Simona a fost prima finală jucată într-un turneu de mare șlem. Presa din întreaga lume a scris despre Simona că este o sportivă IMENSĂ! În urma performanțelor reușite, ea va urca de luni pe locul 3 în clasamentul WTA.

Simona este mândria tuturor românilor. Simona este locul 2 la Roland Garros, dar este locul 1 în inimile românilor! Simona, România îți mulțumește!

Citește și: Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!

Citește și: Povestea SIMONEI HALEP: De la "Fata care și-a tăiat sânii" la urcarea de 884 de locuri!!!

Galerie FOTO! Formele din imagini dau bine pe teren: Ele sunt cele mai SEXY tenismene din lume!... Presa din întreaga lume scrie despre ea: "Halep, o jucătoare care merită la fel de multe elogii precum campioana&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x