Antena Căutare

Simona Halep, succes la Indian Wells, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova! Cu cine va juca în optimi

Simona Halep (2 WTA) s-a impus, duminică seară, în faţa jucătoarei din Ucraina, Kateryna Kozlova, scor 7-6 (3), 7-5, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep (2 WTA) s-a impus, duminică seară, în faţa jucătoarei din Ucraina, Kateryna Kozlova, scor 7-6 (3), 7-5, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Halep a început bine meciul şi a condus constant cu break în faţă. Românca a avut o minge de set la 5-4, însă Kozlova a revenit şi a trimis actul în tie-break, acolo unde Simona a luat rapid un avantaj important şi s-a impus cu 7-3.

În setul secund, cele două jucătoare nu şi-au făcut serviciul în primele patru game-uri, însă cea care a rupt echilibrul a fost tot Simona Halep. Numărul doi mondial a servit pentru meci la 5-3, dar ucraineanca a complicat din nou lucrurile şi a dus scorul la 5-5. În cele din urmă, românca a închis meciul, făcând break la 6-5 şi calificându-se în optimi, potrivit Mediafax.

În următoarea rundă, Halep va înfrunta câştigătoarea duelului dintre cehoaica Marketa Vondrousova (61 WTA, 19 ani) şi letona Jelena Ostapenko (22 WTA, 21 de ani).

Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.


Simona Halep-Barbora Strycova. Când joacă Halep primul meci la Indian Wells 2019... Simona Halep Indian Wells 2019. Halep: ”Lucrez de câţiva ani cu un psiholog”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x