Antena Căutare

Singura universitate din România care a intrat în TOP 600 cele mai bune din lume! Ți-ai da copilul acolo?

Singura universitate din România care a intrat primele cele mai bune 600 de universități din lume, într-un top realizat de U.S. News & World Report, este Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceasta a ocupat locul 569 în clasament și a obținut un punctaj total de 48 de puncte.

Singura universitate din România care a intrat primele cele mai bune 600 de universități din lume, într-un top realizat de U.S. News & World Report, este Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceasta a ocupat locul 569 în clasament și a obținut un punctaj total de 48 de puncte.

Următoarea cea mai bine clasată în top – aflată la distanță destul de mare de universitatea clujeană – este Universitatea din București: cu un punctaj de 42,9 puncte, ea se află pe locul 733.

Urmează Universitatea Politehnică din București, pe locul 750 în lume, cu un punctaj de 42,4 puncte.

Ultima universitate din România care a intrat în topul celor mai bune 1.000 de universități din lume este Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: aceasta a ocupat locul 996 în lume, cu un punctaj de 33,5 puncte.

Nu este pentru prima dată când Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca este cea mai bine clasată universitate din România într-un top al celor mai bune instituții de învățământ superior din lume.

Citește mai multe detalii AICI

Durere pentru fani! Familia a recunoscut adevărul! Ce se întâmplă cu Michael Schumacher!... Lionel Messi, povestea ce nu s-a spus nicioadată despre fotbalist! Chiar trebuie să afli asta! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x