Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Steaua, în Liga a 2-a? Echipa lui Marius Lăcătuș, ofertă de fuziune cu o echipă din al doilea eșalon. Decizia luată de conducerea CSA

CSA Steaua București a dus o luptă crâncenă cu Academia Rapid (actuala FC ”R” și viitoarea Rapid București) pentru promovarea în Liga a 3-a. În final, giuleștenii s-au dovedit mai buni și au promovat.

Steaua București putea să-și depășească rivala cu o ligă. Confor, gsp.ro, ”militarii” puteau profita de un "artificiu" pur românesc și să joace în sezonul următor într-un eșalon superior. Șefii de la Juventus București, formație care tocmai a retrogradat din Liga 1, i-au contactat pe oficialii Stelei și au avut în plan o "fuziune" între cele două părți, în urmă cu 3 săptămâni.

”Am fost într-o discuție. A durat 5 minute, acum 3 săptămâni. A fost o discuție informală, mă rog ... Chiar a doua zi am dat un răspuns că nu suntem interesați”, a spus Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, pentru sursa citată.

Dacă nu a acceptat să ardă etapele și să ajungă în Liga a 2-a, Steaua ar putea ajunge în Liga a 3-a. În urmă cu două săptămâni, Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti (AMFB) a solicitat Federaţiei Române de Fotbal promovarea echipelor Academia Rapid şi CSA Steaua împreună în Liga a 3-a, chiar dacă regulamentul nu prevede în mod clar o astfel de posibilitate.

Între timp, Rapid a promovat deja, după un baraj distractiv cu AS Singureni, câștigat cu 17-1 la general.

Recomandari