Antena Căutare

Steaua pierde primul amical din Antalya

Ros-albastrii au fost invinsi cu 3-2 de Mlada Boleslav, fosta adversata a Rapidului din grupele Cupa UEFA.

Ilie Stan a inceput partida cu cehii intr-o formula foarte ofensiva, nu neaparat prin tactica abordata, ci prin jucatorii trimisi in teren. Asfel la mijloc au fost titularizati Chipciu, Tanase, Brandan si Florin Costea. Ultimul a fost accidentat de o minge si dupa o jumatate de ora de joc a fost inlocuit cu Radut.

Surprinzator pentru perioada avansata a pregatirilor, pe flancuri au jucat Chiriches (dreapta) si Parvulescu (stanga). Aceasta in conditiile in care pe lista UEFA ultimul nu figureaza iar pentru banda dreapta a fost ales Dananae. Mai mult, Latovlevici - singurul fundas stanga disponibil pentru meciul cu Twente (in afara de Brandan) - nu a fost folosit nici macar un minut in cele trei meciuri de pregatire de pana acum.

In prima repriza, Tatarusanu a gesit grav si i-a permis lui Zahustel sa deschida scorul. Nikolic a adus egalarea pe tabela de marcaj cu o lovitura de cap la coltul lung al portii cehilor.

Dupa pauza, Mlada a fost echipa mai buna si a reusit sa puncteze de doua ori prin Stohanzl: mai intai cehul a profitat de o degajare gresita a lui Chiriches, apoi a trimis imparabil din afara careului.

Pe final, Machado a redus din handicap dupa o pasa a lui Bicfalvi, stabilind scorul final.

Foto: gsp.ro

Gigi Becali a uitat ca Steaua are meci... Romania s-a calificat in sferturile Campionatului European de Futsal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x